در هنگام مرور وب سایت های اینترنتی حتما با گزینه Feed فید برخورد کرده اید. اما معنی و مفهوم آن چیست؟
در واقع شما با استفاده از Feed میتوانید محتویات یک وب سایت یا وبلاگ را به صورت قالب سفید مشاهده نمایید. در واقع در این حالت شما هیچ یک از تصاویر ظاهری در قالب را مشاهده نمیکنید و این کار باعث میشود تا صفحات سایت مورد نظر را با سرعت بیشتری مشاهده نمایید. اما استفاده از فید یک ویژگی مهم دیگر هم دارد و آن این است که شما میتوانید از یک فید ریدر Feed Reader استفاده کنید. اما این مسئله چه امتیازی برای شما دارد؟
فرض کنید شما به اطلاعات وب سایت یا وبلاگی علاقمند هستید و میخواهید در جریان آخرین اخبار و صفحات و مطالب جدید در آن وب سایت قرار بگیرید. خوب راه ساده این است که در فاصله زمانی های مشخصی به وب سایت سر بزنید و ببینید که آیا مطلب جدیدی به وب سایت اضافه شده یا خیر. اما راه حل ساده تر استفاده از یک Feed Reader است. با این امکان در واقع ریدر شما مرتب وب سایت مورد نظر را چک میکند و بلافاصله بعد از قرارگیری مطلب جدید بر روی وب سایت مورد نظر شما را مطلع میکند. با این کار در وقت شما صرفه جویی شده و سریع در جریان مطالب جدید قرار خواهید گرفت.
این روزها ریدرهای مختلفی در اینترنت در دسترس قرار دارند اما یکی از بهترین ریدرهای فعلی Google Feed Reader است. این فید ریدر بسیار روان و بدون باگ کار میکند و در عین حال امکانات مناسبی برای طبقه بندی و یا اشتراک گذاری فیدها نیز برای شما فراهم میکند. برای استفاده از گوگل فید ریدر حتما بایستی در گوگل یا در واقع همان جی میل حساب کاربری داشته باشید. پس از عضویت در گوگل و فید ریدر بایستی به دنبال اضافه کردن فید باشید.
در بسیاری از وب سایت های امروزی علامت Feed در گوشه ای از وب سایت به چشم میخورد. ممکن است به جای عبارت Feed به عبارت Atom یا RSS برخورد کنید. در واقع وب سایت ها از طریق این آیکون ها لینک Feed وب سایت خود را در اختیار شما قرار میدهند. کافی است در ریدر خود و بخش Add Subcription آدرس فید وب سایت مورد نظر را وارد نمایید. با این کار شما مشترک RSS Feed وب سایت مورد نظر شده اید. حال اگر آدرس فید وب سایت مورد نظر درست باشد بعد از چند ثانیه شما تیترهای عناوین جدید وب سایت مورد نظر را در فید ریدر خود مشاهده خواهید کرد و با کلیک بر روی هر یک از آنها میتوانید متن کامل خبر جدید را بخوانید.