طراحی سایت بدون جدول یا Tableless Web Design روشی از طراحی وب سایت است که از جدول برای چیدمان صفحات استفاده نمیکند.
در این روش به جای استفاده از جدول از صفحات نما که رایجترین آنها CSS یا Cascading Style Sheet است استفاده میشود. CSS اولین بار توسط کنسرسیوم جهانی وب یا همان W3C به تمامی جهانیان به عنوان یک استاندارد طراحی وب معرفی شد. هدف اصلی در طراحی CSS جدا کردن محتوای متنی فایل ها از شیوه نمایش آنهاست. محتوای متنی فایل ها به زبان HTML و دیگر زبان های وب نوشته میشوند اما شیوه نمایش آنها توسط CSS نوشته میشود. این روش جداسازی میتواند دسترسی بهتری را به محتوای متنی فراهم آورد و در عین حال پیچیدگی طراحی صفحات را به صورت چشمگیری کاهش میدهد.
استفاده از CSS مزایای فراوان دیگری نیز دارد. به عنوان مثال اگر وب سایتی را طراحی کردید که صفحات بسیار زیادی دارد و در پایان کار تصمیم میگیرید که نوع فونت تمامی صفحات و یا رنگ آنها را تغییر دهید. در حالت عادی مجبور خواهید بود که تمامی صفحات را یک به یک تغییر دهید اما در صورتی که از CSS استفاده کرده باشید کافی است تنها کد CSS سایت را تغییر دهید و به صورت خودکار تمامی صفحات تغییر خواهند کرد.
چند دلیل مهم برای استفاده از CSS
• از آنجا که CSS یک استاندارد جهانی است و تمامی مرورگرهای اینترنتی آن را پشتیبانی میکنند ، لذا استفاده از CSS باعث نمایش صحیح وب سایت شما در تمامی مرورگرهای اینترنتی میشود.
• استفاده از CSS باعث آسان تر شدن تغییرات احتمالی در سایت خواهد شد. فرض کنید که این تغییر در نوع فونت و یا رنگ آن باشد. با استفاده از CSS کافی است تنها کد را تغییر دهید و نیازی به تغییر در تمامی صفحات وب سایت نیست.
• در طراحی توسط جداول ، فیکس کردن تصاویر در تمامی رزولشن ها برای این درصد مشخصی از صفحه را اشغال کنند سخت است اما با استفاده از CSS میتوانید این کار را بهتر و آسان تر انجام دهید.
• برای این که اطمینان پیدا کنید که سایت شما از استاندارد Tableless پیروی میکند یا نه به سایت http://w3tableless.com مراجعه نمایید.
نتیجه نهایی این است که در صورتی که به طراحی وب سایت به صورت جدی فکر میکنید حتما یادگیری CSS را در اولویت قرار دهید.
-
قالب وردپرس فارسی Lungoo
۶۹۰,۰۰۰ تومان -
قالب وردپرس فارسی Lumieree
۶۹۰,۰۰۰ تومان -
قالب وردپرس فارسی Latravel
۶۹۰,۰۰۰ تومان -
قالب وردپرس فارسی Kanawa
۶۹۰,۰۰۰ تومان
